Zinus, de win-win voor leerkrachten en ouders

Ouders

Berichten sturen heeft pas echt zin als ze gelezen worden

In de ontwikkeling van Zinus hebben we niet alleen rekening gehouden met de leerkracht, maar zeker ook met de ouder. Wat hebben zij nodig om tevreden te kunnen zijn over de schoolcommunicatie? Overzicht en grip zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Zinus geeft u gemakkelijk inzicht in alle activiteiten op school. Morgen sportdag, wat moest u ook alweer meegeven? Er was iets gestuurd over de belangrijke activiteit van volgende week. Maar waar is dat bericht ook alweer? Al deze onzekerheden zijn verleden tijd als de school van uw kind Zinus gaat gebruiken.

Het meest handige overzicht om de week goed te starten

Stel dat u in één oogopslag ziet welke berichten u heeft ontvangen over een schoolactiviteit. Niet meer scrollen door een tijdlijn op zoek naar dat ene berichtje over de begintijd. Of inloggen in de mail, alle bijlages openen, zoekend naar het meeneemlijstje waarvan u weet dat deze is verstuurd. Zinus geeft ouders dit handige inzicht. Klik gewoon op een activiteit in de agenda en vindt direct de benodigde informatie. Weg stress.

Ouders
Ouders

Ontvang alleen informatie die voor u interessant is

Hoeveel berichten ontvangt u nu per week van school? Weet u wanneer u iets kunt verwachten? Zinus zorgt voor structuur in de communicatie. Dit kan doordat Zinus meer is dan alleen een app, ook mail- en websiteberichten kunnen verstuurd worden. De school kan zo de communicatie optimaal inrichten. Want soms is het gewoon handiger om te mailen dan een app-bericht te sturen. Ook ontvangt u alleen informatie die voor u relevant is, namelijk alleen uit de groep(en) waar u kind(eren) in zit. Een helder overzicht dus, zodat u datgene ziet wat u moet weten.

Zinus houdt simpel en is gemakkelijk in het gebruik

U heeft geen cursus nodig om Zinus te begrijpen. Alle functies die wij bouwen hebben als uitgangspunt: zo simpel mogelijk. Een ander voordeel, het wordt er ook lekker overzichtelijk van. Om aan te melden voor de app ontvangt u een uitnodiging van de school. Volg de drie stappen in deze uitnodiging en u kunt van start. Ondanks alle functionaliteiten neemt Zinus bovendien weinig ruimte in op uw telefoon.

Ouders
Ouders

Is Zinus iets voor de school van uw kind?

Bent u MR-lid of betrokken ouder? En spreekt de filosofie van Zinus u aan? Stuur dan deze website met uw aanbeveling door naar uw school.